Daniel Chemisana, professor de l’EPS, al programa del C33 “Càpsules de ciència”

Posted on novembre 30, 2016 
Filed under Notícies. EPS

DChemisana

Daniel Chemisana, professor de Física a l’Escola Politècnica Superior de la UdL i director del Grup d’Investigació de Sistemes Dinàmics Aplicats a l’Energia Solar va protagonitzar el programa del Canal 33 “Càpsules de ciència” del passat 25 de novembre dedicat a la tecnologia per crear edificis energèticament autosuficients.

La directriu europea Energy Performance of Buildings estableix que al 2020 tots els edificis de nova construcció hauran de ser de consum pràcticament nul i l’energia que necessitin haurà de procedir de fonts renovables i ser produïda in situ. Això significa que els edificis integraran sistemes de generació renovable i hauran de complir una sèrie de característiques arquitectòniques per a ser el màxim d’eficients possible. De tots els sistemes renovables, les tecnologies solars són les que poden oferir una millor solució a aquest repte de futur.

Videos

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree