John Amin, alumne de l’EPS, i Joan Folguera, creadors de l’start up Invelon Technologies al TEDx Lleida

Posted on novembre 30, 2016 
Filed under Notícies. EPS

TEDX

John Amin  i Joan Folguera expliquen, en la seva intervenció del TEDx Lleida del passat 11 de novembre al Castell Templer de Gardeny, com a partir de moltes casualitats i esforços acaben creant una mà biònica híper-realista. El seu Know How en impressió 3D sumat a un esperit emprenedor solucionarà la vida de més de 10 milions de persones que no es poden permetre una mà digna. A l’any 2015 el seu esperit empresarial els va portar a va crear l’empresa Invelon Technologies.

La start up Invelon Technologies, va ser aquest any guardonada pel centre Yuzz Lleida en el seu programa “Joves amb idees” gràcies al seu innovador projecte de fabricació de pròtesis humanes amb impressores 3D a preu low cost en el que utilitzen les tecnologies d’impressió i escaneig 3D, fan una replica i posen els components interns (la mecànica i electrònica), cobreixen de silicona i  li donen la pigmentació i tots els detalls que fa que la pròtesis sembli humana.

Invelon Technologies, és una empresa especialitzada en la creació i impuls de tot tipus de projectes Innovadors, relacionats amb programes d’Investigació, desenvolupament i Innovació Tecnològica i impressió 3D ofereixen solucions a empreses 4.0.  Actualment a més de treballar en la fabricació de pròtesis humanes amb impressores 3D, també ofereixen el servei de consultoria tecnològica, amb assessorament en qualsevol tipus d’empreses en l’elecció de maquinària adaptable a les necessitats reals, solucions tècniques de dubtes relatius a maquinària i reparacions al sector de la impressió 3D, i disseny de components incorporables en fabricació a mesura de maquinària que efectuï els procediments establerts. Des d’aquest any Invelon Technologies s’ha instal·lat al Centre Europeu d’Empreses i Innovació del Ceeilleida situat al Complex de la Caparrella. Cal destacar que recentment s’han fusionat amb l’empresa Tr3sDland Lleida i col·laboren amb DQbito Biomedical Engineering, especialistes en biomaterials per a l’àmbit de la medicina.

John Amin, graduat d’Enginyeria Electrònica, Industrial i Automàtica  i Joan Folguera, graduat en Administració i Direcció d’Empreses, també van estar premiats amb els 4.000 euros del projecte guanyador de la tercera edició del Concurs Idea -en la modalitat general- que convoca la Universitat de Lleida (UdL), l’Ajuntament d’Alcarràs i GLOBALleida per impulsar la creació d’empreses innovadores i/o basades en coneixement tecnològic promogudes per estudiants, graduats o investigadors en formació.

En John i en Joan ja van ser premiats pel centre Yuzz Lleida en el seu programa “Joves amb idees” gràcies al seu innovador projecte de fabricació de pròtesis humanes amb impressores 3D a preu low cost (podeu veure tota la informació AQUÍ) i, darrerament han estat seleccionats entre els projectes finalistes per passar a la segona fase del Programa de premis a l’emprenedoria Iberus – CLH  – Emprende en la modalitat Projecte Empresarial que comunicarà els seus guanyadors el proper divendres 2 de desembre.

Videos

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree