Els projectes de l’EPS, representants de la UdL en els Premis Campus Iberus – CLH Emprende, 2n i 3r classificats en les seves categories

Posted on desembre 3, 2016 
Filed under Notícies. EPS

Iberus (2)

Àrea de Comunicació – Oficina de Premsa UdL

Ahir al Saló Víctor Siurana de l’Edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, en el marc de les XVII Jornades d’Emprenedors i Innovació “Experiències Emprenedores”, es van resoldre els guanyadors dels III Premis Campus Iberus – CLH Emprende.

Tres projectes gestats a l’Escola Politècnica Superior de la UdL estaven seleccionats entre els 5  projectes finalistes en dues categories (més informació):

- Generador d’Idees de Negoci basades en coneixement

- Projecte Empresarial.

Finalment, després de els respectives presentacions el jurat del premi va decidir atorgar el 3r premi en la categoria Generador d’Idees de Negoci basades en coneixement al projecte Omnisurface impulsat per Oriol Liarte i Adrià Mateo (estudiants del màster en Enginyeria Industrial a l’EPS) i Joel Rosell (estudiant d’ADE)

Iberus (8)

Tanmateix, en la modalitat Projecte Empresarial, el projecte Invelon Technologies, impulsat per John Amin (estudiant de l’EPS UdL) i Joan Folguera (estudiant d’ADE a la UdL) va aconseguir un meritori 2n premi

Iberus (10)

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree