Informe COGITI: Creix la demanda d’enginyers de l’àmbit industrial encara que les empreses tenen dificultats per trobar el talent que necessiten

Posted on gener 30, 2017 
Filed under Notícies. EPS

Capturallllllllllllllll

L’Enginyeria Industrial segueix sent un dels perfils més demandades per les empreses i les expectatives en la contractació d’aquests professionals en els propers anys són francament bones. No obstant això, el 72% de les empreses ha manifestat que té dificultats a l’hora de trobar el talent adequat. Per tant, hi ha un desajustament entre les habilitats que busquen els ocupadors i les que tenen els professionals. Aquesta és una de les principals conclusions de el “Informe sobre la situació laboral dels Graduats en Enginyeria de la branca industrial 2016 i perspectives pel 2017”, elaborat pel Consell General de Col·legis de Graduats en Enginyeria de la branca industrial i Enginyers Tècnics Industrials d’Espanya (COGITI) i l’empresa de selecció de personal qualificat HAYS, en col·laboració amb TECNIBERIA.

Per això, és fonamental que els enginyers segueixin formant-se al llarg de la vida, en un reciclatge continu de coneixements. En aquest sentit, l’informe llança una dada molt positiva: el 97% dels enquestats realitza cursos de formació contínua, i el 67% a més continua la seva formació universitària a través de nous Graus, Màster o Doctorats.

D’altra banda, les empreses valoren de forma molt positiva la polivalència i la capacitat d’adaptació dels seus enginyers, atès que la majoria d’elles requereix noves competències en els seus empleats per adaptar-se a les diferents situacions.

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree