Lleida viurà aquest dissabte la 6a edició de la FIRST LEGO League de la mà de l’EPS

Posted on febrer 22, 2017 
Filed under Notícies. EPS

FLL2017 General - copia

Àrea de Comunicació – Oficina de Premsa

La FIRST LEGO League i la Junior FIRST LEGO tornen a la ciutat de Lleida de la mà de l’Escola Politècnica Superior (EPS) aquest proper dissabte 25 de febrer al campus de Cappont de la Universitat de Lleida.

Hi participaran 257 alumnes de 30 escoles i instituts de Lleida, Barcelona, Girona, Osca i Saragossa que, sota el repte d’aquesta edició, Animal Allies,  es plantejaran trobar solucions innovadores que millorin les interaccions entre les persones i els animals, tant domèstics com salvatges, intentaran solucionar  problemes relacionats amb la conservació d’espècies en perill, l’alimentació, el transport o la gestió de purins, entre altres.

20160220014907

Així mateix, en la competició de robots construïts pels participants mitjançant el sistema Lego Mindstorms, intentaran resoldre una sèrie de missions diferents en tres rondes de dos minuts i mig. Aquesta competició es podrà seguir en directe a través del web de la UdL.

first-lego-league-2016_24748153833_o

El mateix dia de la competició, les institucions col·laboradores organitzaran tallers i exhibicions:

mmmmmm

La First Lego League és possible gràcies al treball de més de 130 voluntaris: jutges, àrbitres, floaters, staff i a una bona colla d’empreses i institucions que la patrocinen i hi col·laboren:

logos

Els centres participants en aquesta 6a edició són:

- Lleida ciutat- Col·legi Episcopal, Col·legi Santa Anna, Jesuïtes-Col·legi Claver, Col·legi Maristes Montserrat, INS Samuel Gili i Gaya, INS La Mitjana, INS Màrius Torres, INS Maria Rúbies, INS Ronda.

- Comarques de Ponent- Col·legi La Salle (Mollerussa), Institut d’Almenar, INS Els Planells (Artesa de Segre), INS Ermengol IV (Bellcaire d’Urgell), FEDAC Guissona, Escola Antònia Simó i Arnó (Almacelles), Escola Mn. Albert Vives (La Seu d’Urgell), Institut de La Pobla de Segur, Ajuntament de La Pobla de Segur.

- Resta de Catalunya- Escola Mediterrània de Viladecans, Escola Serra de Coll-Bas de Carme, École Bel-Air de Sant Pere de Ribes, Col·legi Sant Vicenç dels Horts, St. Peter’s School de Barcelona, Escola Pia d’Igualada, Escola Manyanet de Molins de Rei, La Miranda de Sant Just Desvern, FEDAC Sant Narcís de Girona, Montagut Vilafranca, Casal de Vilafranca.

- Aragó- Col·legi Santa Ana (Fraga), Colegio Gascón y Marín (Saragossa).

Web

Programa

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree