6a edició de la FIRST LEGO League a Lleida de la mà de l’EPS

Posted on febrer 23, 2017 
Filed under Agenda

FLL2017 General - copia

Àrea de Comunicació – Oficina de Premsa UdL

La societat del S.XXI està experimentant una profunda i ràpida metamorfosi i l’Enginyeria està cridada a prendre un paper cabdal en aquests canvis. Naturalment, aquesta empenta tecnològica es manifesta amb un increment de la demanda de professionals amb perfils d’enginyeria, fet que genera que els titulats de determinades branques de l’enginyeria tinguin una taxa d’inserció laboral del 100%. Paradoxalment, la joventut catalana, i de fet de la majoria de països occidentals, no veuen l’enginyeria com una aposta de futur:  hi ha una tendència a la baixa de les dades de matriculació globals de les titulacions universitàries pròpies de les Enginyeries ja que en tan sols 4 anys s’ha produït un descens del 16% d’alumnes d’enginyeria a Catalunya.

Des de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) intentem capgirar la situació mitjançant la posada en marxa d’un pla estratègic destinat a la creació de noves vocacions d’enginyeria entre els nens/es de primària i secundària: hem endegat una sèrie d’accions orientades a aquest fi. Entre elles la FIRST LEGO League que aquest any es realitzarà el proper dissabte 25 de febrer de 2017.

Podeu mantenir-vos al corrent de totes les novetats d’aquesta sisena edició de la FIRST LEGO League Lleida, així com recordar el més bo i millor de les darreres  edicions al nostre bloc específic: https://flllleidablog.wordpress.com/

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree