El Banc d’Aliments de Lleida rep els aliments aconseguits per IAESTE Lleida

Posted on febrer 28, 2017 
Filed under Notícies. EPS

recollida aliments

Àrea de Comunicació – Oficina de Premsa UdL

Entre el 20 al 24 de febrer es va dur a terme a la Universitat de Lleida la campanya de recollida d’aliments de l’’associació IAESTE (International Association for the Exchange of Students for Technical Experience) en col3laboració amb l’Escola Politècnica Superior de la UdL.

La campanya ha aconseguit omplir set capses, amb productes bàsics com ara oli, llegums, conserves i altres aliments no peribles que ja han estat lliurades a l’associació per a ser repartits entre els usuaris del Banc d’Aliments de Lleida.

IAESTE és una associació internacional d’estudiants de més de 80 nacionalitats dedicada a la realització de pràctiques tècniques en empreses de l’àmbit cientificotècnic a l’estranger.  El seu lema és “Estudiants, tecnologia i entesa cultural”.

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree