MT “Els enginyers i el seu entorn socioprofessional”. Margarita Baró

Posted on abril 27, 2017 
Filed under Agenda

margarita baró 2017

En el marc de la Matèria Transversal “Els enginyers i el seu entorn socioprofessional” coordinat pel professor Guillem Boira, el proper dilluns 8 de maig, a les 19h, a l’aula 0.05 de l’Escola Politècnica Superior, Margarita Baró durà a terme la xerrada:

Reinventar les organitzacions. Quin món volem crear?

____________________________________________________

- Sóc coach i vaig ser periodista, dues professions que poden semblar antagòniques però que tenen moltes coses en comú: les dues treballen amb preguntes, s’interessen per les històries humanes i centren la seva atenció en l’impacte de les persones en el món.

- Vaig treballar 15 anys en mitjans de comunicació, primer com a periodista i després com a directora d’equips i de continguts (Nou Diari, TVE, El País, Localia, Plural Entertainment, El Terrat…).

- La gestió de les persones en va despertar l’interès per la PNL i pel Coaching – individual i d’equips). Ja com a coach vaig veure la necessitat d’aprofundir, i em vaig formar en altres disciplines i metodologies.

- Actualment treballo com a coach individual, d’equips i d’organitzacions, acompanyant en processos de canvi i transformació. També sóc docent de Coaching i Constell.lacions a l’Institut Gestalt de Barcelona i docent de PNL a l’Enric Corbera Institut, impartint a Espanya, Argentina i Mèxic.

Coach co-activa certificada por ICF, coach de Relacions, Equips i Sistemes,- ORSC-, (CRR), coach de Famílies, -Parentology-, (CTI) y Wingwave (Sigmund-Besser Institut). Consultora certificada en TLC “The Leadership Circle Profile”. Màster i Trainer en PNL. Terapeuta Gestalt. Terapeuta i facilitadora de Constel.lacions Familiars i Organitzacionals, Mindfulness, Bioneuroemoció, Indagació Apreciativa i Storytelling.

Llicenciada en Geografía e Historia, especialitat en Història de l’Art. Màster en Reportatge de TV i Màster en Públics i Audiències de Cinema i Televisió.


Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree