MT “Els enginyers i el seu entorn socioprofessional”. Xavier Verdaguer

Posted on maig 5, 2017 
Filed under Agenda

MT Xavier Verdaguer

En el marc de la Matèria Transversal “Els enginyers i el seu entorn socioprofessional” coordinat pel professor Guillem Boira, el proper dilluns 15 de maig, a les 19h, a l’aula 0.05 de l’Escola Politècnica Superior, Xavier Verdaguer durà a terme la xerrada:

Actitud emprenedora

_____________________________________

Xavier Verdaguer és un emprenedor en sèrie de Barcelona que en els últims 15 anys ha creat varies empreses d’Innovació tecnològica. Xavier és Enginyer Informàtic i Arquitecte Tècnic per la Universitat Politècnica de Catalunya i amb estudis d’alta direcció a la Stanford Universtiy (Califòrnia). Xavier va començar la seva trajectòria professional com a Director d’Informàtica del Consulting Taller d’Enginyeries, SA i amb 25 anys va iniciar la seva carrera com a emprenedor en serie.

En l’actualitat, Xavier Verdaguer viu a Palo Alto (Califòrnia) on va fundar al 2010 Innovalley, Inc. una empresa que desenvolupa roba intel·ligent fusionant creativitat de Barcelona amb tecnologia americana d’última generació. Innovalley té en el seu accionariat a l’enginyeria BConsulting, l’estudi d’innovació Haiku, la tèxtil Cooking Labs i el centre de recerca Cetemmsa. Innovalley també realitza recerca amb la Stanford Universtiy i ven els seus productes a través del web www.innovalley.us.

Xavier Verdaguer també ha fundat al Silicon Valley de Califòrnia l’empresa de desenvolupament de software Seven4seven i el Centre de Creativitat Imagine per a la generació d’idees disruptives que canviïn el món i per canviar la vida de les persones que participen en la creació d’aquestes idees.


Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree