Informàtics i enginyers, els perfils més demandats a la quarta Fira UdL Treball

Posted on maig 5, 2017 
Filed under Notícies. EPS

C-_m5d4XcAItDcF

Àrea de Comunicació – Oficina de Premsa UdL

L’èxit de la Fira de UdL Treball ha deixat un missatge clar per part de les empreses i institucions, majoritàriament de Lleida, però també de Barcelona, Saragossa i València: el mercat laboral busca Informàtics i Enginyers.

Captura

Els més de 500 estudiants i graduats de la UdL que ahir es van passejar per la Fira van poder rebre un important feed-back en la seva recerca activa d’ocupació per part de les més de 80 empreses i institucions que van muntar-hi estand. Així mateix també van poder gaudir de la xerrada SpeakTacular, de dos presentacions corporatives, de la Xarxes Eures de col·laboració dels serveis públics d’ocupació per a facilitar la lliure circulació de treballadors entre els països i una altra de l’empresa grup de Serveis Triangle i de diversos tallers: ‘Vinc a buscar feina’, ‘Del canvi a l’oportunitat’ i ‘8 eines per atraure talent utilitzant Linkedin’.

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree