Viu el Google I/O Extended 2017 (Congrés Mundial de Desenvolupadors de Google) des de l’EPS

Posted on maig 8, 2017 
Filed under Agenda

Capturangognergoer.jpg

El GDG Lleida, en col·laboració amb l’Escola Politècnica Superior (EPS)  de la Universitat de Lleida (UdL), tornarà a acollir, per 4t any consecutiu, el Google I/O Extended 2017, esdeveniment en el qual desenvolupadors interessats per les tecnologies Google es reuneixen per veure conjuntament la keynote inaugural del congrés Google I/O, que se celebra prop de les instal·lacions de Google a Mountain View, Califòrnia del 17 al 19 de maig.

Atès el complicat que és anar-hi, Google facilita en streaming la majoria de sessions que s’hi realitzen a través de Youtube. I com són moments emocionants per als apassionats de la tecnologia, els Google Developers Group tenen per costum organitzar els anomenats Extended. Aquests esdeveniments són sessions on tothom es reuneix davant d’un projector, veient de forma conjunta la presentació, conversant sobre les novetats que vindran o les que van apareixent, etcètera.

Data: 17 de maig
Hora: 18:00h
Lloc: Sala de graus de l’EPS (2.03)
Inscripcions: gratuïtes en aquest meetup
Xarxes socials: # io17extended

Us esperem a tots i totes !!!

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree