2a Jornada d’Arquitectura Digital. Lliurament diplomes del Postgrau en disseny i gestió d’entorns BIM-REVIT (2a i 3a Ed.)

Posted on maig 9, 2017 
Filed under Agenda

2a Jornada Arquitectura Digital

El proper divendres 19 de maig a partir de les 17:30h a la sala de Graus de l’EPS es durà la 2a Jornada d’Arquitectura Digital on, entre altres activitats, es realitzarà el lliurament dels diplomes acreditatius de l’obtenció de la 2 edició i 3 edició del Curs de Postgrau en disseny i gestió d’entorns BIM-REVIT, d’acord al següent programa:

(17.30 – 17.45) Presentació de l’acte

Francesc Giné. Director de l’Escola Politècnica Superior de la UdL.

(17.45 – 18.15) Programa BIM-UdL – Novetats formatives i acadèmiques per a la 4a Edició

Gabriel Pérez / Cristian Solé – Coordinadors del Programa BIM UdL

Xavier Rodríguez, director Programa BIM UdL / David Botanch, codirector Programa BIM UdL

(18.15 – 18.35) CYPE: Avanç de la Implementació de la metodologia BIM en la tecnologia i entorn de CYPE Ingenieros

Ricart Guitart – Responsable de Formació CYPE Catalunya

(18.35 – 18.55) BIMETICA: una referència internacional en el mercat BIM

Pablo Callegaris, CEO Bimetica

(18.55 – 19.15) HANDELSOFTWARE: El BIM desde el món de l’aplicatiu informàtic / Plugin

Manel Tresánchez,  Director de handlesoftware.com

(19.15 – 19.35) Presentació treballs finals Postgrau 2a / 3a Edició Programa BIM UdL

(19.35-19.45) Cloenda 2a / 3a Edició Programa BIM UdL

El Postgrau complementa la formació, donant un implement al currículum de la forma més adequada: amb un títol de postgrau universitari, reconegut per la UdL en tots els aspectes. Els sistemes i entorns de treball BIM son una eina fonamental en el present i futur del sector de l’arquitectura i l’enginyeria actuals, tant en el procés de disseny com en el procés d’execució. En l’entorn de treball del món global ja és un requisit indispensable per a qualsevol professional de l’enginyeria o l’arquitectura disposar d’aquesta formació en termes curriculars.

http://eps.blogs.udl.cat/files/2016/02/Presentaci%C3%B3n4.png

Les 3 primeres edicions del Postgrau en Disseny i Gestió d’entorn BIM-REVIT (2D/3D)  que es realitzà a l’Escola Politècnica Superior de la UdL sota la coordinació del professor i arquitecte Xavier Rodríguez Padilla van gaudir d’una gran acollida i es per això que en la 4a edició, de la que ja hi ha obert el període d’inscripció i matrícula, s’ha evolucionat de l’inicial Postgrau a un Programa complet amb nombroses opcions de matrícula: El Programa BIM UdL

Diapositiva12

Més informació 1a JORNADA D’ARQUITECTURA DIGITAL

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree