Ponència IPO a càrrec del Sr. Jordi Andrés

Posted on maig 19, 2017 
Filed under Agenda

Xerrada Jordi Andres

En el marc de l’assignatura de IPO del Grau en Enginyeria Informàtica, el proper dijous 25 de maig de 17:00h a 19:00h a l’aula 0.04 de l’Escola Politècnica Superior, el Sr. Jordi Andrés del departament d’experiència de client a CaixaBank durà a terme una ponència amb l’objectiu de transmetre el fet imprescindible de valorar l’experiència d’usuari com a pivot central d’un negoci. Intentarà que els assistents coneguin de primera mà la tasca  tant de UX com amb gent de UX en una mitjana/gran empresa.

El Sr. Jordi Andrés és Graduat en Multimèdia i Creació Digital per la UPC, és especialista en la recerca i optimització d’experiència d’usuari en entorns digitals. Va iniciar la seva carrera en usabilitat en el UserLab de la universitat Ramon Llull, on va conduir estudis en sectors emergents com la domòtica o els primers models de televisió interactiva.

Posteriorment va formar part del primer equip d’usabilitat del grup Everis, treballant en projectes d’anàlisi i redisseny de diferents webs d’empreses nacionals i europees, com l’oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea. Es va especialitzar en intranets i llocs transaccionals bancaris gestionant i executant projectes per a grans empreses del sector com Unicaja, Banc Popular o “la Caixa”.

Actualment treballa en el departament d’experiència de client a CaixaBank Digital Business, definint l’arquitectura d’informació, el disseny i l’experiència d’usuari en els sistemes multicanal de CaixaBank. Col·labora des de fa cinc anys en el màster i postgrau en UX de la Universitat Ramon Llull realitzant workshops sobre el disseny, facilitació i anàlisi de resultats de tests d’usuaris i eyetracking.

Evidentment, tot hi formar part d’una xerrada adreçada a l’alumnat de la branca informàtica, tothom hi és convidat i l’accés és lliure per tothom que vulgui assistir-hi.

Us hi esperem!

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree