Oberta la inscripció i matrícula al Programa BIM UdL (Màster, Postgrau, Curs Especialització, TGM, …)

Posted on maig 19, 2017 
Filed under Notícies. EPS

BIM-REVIT2017

El Programa BIM UdL que es realitza a l’Escola Politècnica Superior de la UdL sota la coordinació del professor i arquitecte Xavier Rodríguez Padilla arriba ja a la seva 4a edició i, donada la gran demanda i necessitats específiques dels alumnes interessats, ha evolucionat de l’inicial Postgrau a un Programa complet amb nombroses opcions de matrícula:

Màster BIM UdL en disseny i gestió d’entorns BIM: edificació, estructures i instal·lacions (architecture + estructure + mep)
http://www.cfc.udl.cat/fc/curso/1712

Postgrau BIM UdL en disseny i gestió d’entorns BIM en edificació i estructures (architecture + structure) 4a edició
http://www.cfc.udl.cat/fc/curso/1780

Postgrau BIM UdL en disseny i gestió d’entorns BIM en edificació i instal·lacions (architecture + mep)
http://www.cfc.udl.cat/fc/curso/1779

Especialista BIM UdL en disseny i gestió d’entorns BIM en edificació i estructures (architecture + structure) 4a edició
http://www.cfc.udl.cat/fc/curso/1787

Especialista universitari BIM UdL en disseny i gestió d’entorns BIM en edificació i instal·lacions (architecture + mep)
http://www.cfc.udl.cat/fc/curso/1786

CE3 – Especialista universitari en Disseny i gestió en entorns Bim: mep expert (UdL)
http://www.cfc.udl.cat/fc/curso/1783

CE2 – Especialista universitari en Disseny y gestió en entorns Bim: architecture / structure expert (UdL)
http://www.cfc.udl.cat/fc/curso/1782

CE4 – Disseny i gestió en entorns Bim: Treball final de màster
http://www.cfc.udl.cat/fc/curso/1785

CE1 – Disseny i gestió en entorns Bim: introduction – intermediate
http://www.cfc.udl.cat/fc/curso/1781

.

Els sistemes i entorns de treball BIM son una eina fonamental en el present i futur del sector de l’arquitectura i l’enginyeria actuals,tant en el procés de disseny com en el procés d’execució. En l’entorn de treball del món global ja és un requisit indispensable per a qualsevol professional de l’enginyeria o l’arquitectura disposar de aquesta formació en termes curriculars.

La revolució del BIM  ja es aquí i aquest és el moment de formar-te!

Diapositiva6

Us convidem a avançar-vos curricularment a el que ja es una realitat en tota la resta d’Europa, Àsia, Nord Centre i Sud-Amèrica, a on el treball en 2D dels entorns CAD habituals (autocad, microstation, etc.) ha estat substituït per els entorns de BIM, a on la integració de informació paramètrica associada al disseny i el dibuix convencional formen part del dia a dia del procés de disseny i execució.

Presentación3

El mercat està requerint ja en aquests moments professionals especialitzats en aquests nous entorns de treball, que atenguin a tots els àmbits d’implicació dels sectors de la construcció (disseny, execució, producció, etc.). Des de el àmbit projectual, al disseny de instal·lacions, a l’anàlisi energètic i mediambiental, al disseny dels productes en les empreses de materials, etc.

Diapositiva3

la integració de informació paramètrica en el proces de disseny, més enllà del propi dibuix, com a sistema de treball interactiu entre diferents plataformes de treball (arquitectura, estructura, instal·lacions, anàlisi ambiental i energètic, etc.). En termes quantitatius, estem davant de un canvi tant substancial com el que es va produir en el canvi del dibuix manual al disseny de les plataformes CAD en 2d de inicis dels anys noranta. en termes qualitatius, l’avenç es encara superior, integrant tot un procés conceptual de informació associada al dibuix, que transcendeix la diferenciació entre 2D i 3D. Per tant, es fonamental una formació precisa, concreta, i avançada en el temps a l’arribada de aquests sistemes de funcionament en el dia a dia dels professionals del sectors de l’enginyeria i l’arquitectura.

Diapositiva1

El Programa BIM UdL, adreçat a arquitectes, enginyers, arquitectes tècnics, dissenyadors, interioristes, delineants, etc.,  ja arriba a la seva quarta edició i es configura en un seguit de modalitats pensades per cobrir les diferents necessitats de l’alumnat i que possibiliten una formació que va incrementant el coneixement en els entorns plantejats.

AQUÍ PODEU CONSULTAR EL CALENDARI DEL PROGRAMA BIM UdL

Així mateix, també podeu consultar un petit històric de les anteriors edicions:

1a edició

IMG_7441

2a edició

IMG_0263

3a edició

IMG_3265

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree