L’EPS al Dia de la Ciència al Carrer

Posted on maig 22, 2017 
Filed under Agenda

CAM01514

Com ja va sent habitual, aquest proper dissabte 27 de maig, l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida participarà al Dia de la Ciència al Carrer de Lleida, que organitza el Centre de Recursos Pedagògics del Segrià, amb les següents activitats:

1. Taller de Giroscòpica amb Adrià Mateo.

2. Taller sobre Energia Solar amb Daniel Chemisana i Àlex Moreno

3. Taller Escaneig 3D

4. Cotxe autònom.

La Ciència al carrer és una fira on divulgadors de la ciència, investigadors, professors, empreses i centres docents mostren el seu treball tot intentant fomentar la curiositat, la inquietud, la pregunta, l’esperit crític i l’escepticisme davant les explicacions irracionals. La fira se situa en el centre històric de la ciutat de Lleida, a l’eix comercial, cercant el contacte amb el públic: Avinguda Blondel, la fundació La Caixa, la plaça de les Comèdies, el carrer Major i el pati de l’IEI

Consultar ubicacions al Mapa de Localització

L’edició de la Ciència al Carrer 2017 presenta el següent Programa

Share

ComentarisLeave a Reply
Spam Protection by WP-SpamFree